Over ons

Wie zijn wij?
Gevotec is de onderneming voor het inspecteren en beheren van technische installaties. Ons enthousiaste team bestaat uit gedreven medewerkers die staan voor kwaliteit, vakmanschap en kennisuitwisseling.

Wat kunt u van ons verwachten?
Gevotec wil als onafhankelijke partner naast de installateur of installatie eigenaar staan. Als kennisbedrijf staan wij installateurs met specialistische kennis bij, waardoor u aan uw opdrachtgever met trots kunt laten zien dat zijn installatie bij u en uw partners in vertrouwde handen is. Als installatie eigenaar kunt u er van op aan dat de inspectie op deskundige wijze en onafhankelijke uitgevoerd wordt.

Wat doen wij?
Gevotec is een gecertificeerde onderneming voor het uitvoeren van inspecties aan gasleidingen, stookinstallaties en airconditioninginstallaties. Verder behoren het conditiebepalen van gebouwgebonden installaties en engineering tot onze kernactiviteiten. Installateurs, die door een tekort aan kennis of capaciteit geen onderhoud uitvoeren aan complexe installaties, vinden in Gevotec eveneens een betrouwbare partner.

Hoe herkent u ons?
Gevotec onderscheidt zich door gedegen rapportages, voorzien van praktische adviezen. De medewerkers van Gevotec verdiepen zich continu in techniek en wet- en regelgeving. Hierdoor zijn wij, als geen ander, in staat om de veiligheid van uw installatie te toetsen aan de nieuwste inzichten, voortvloeiende uit de huidige wet- en regelgeving.

Gevotec is een zelfstandig onderdeel van Sansidor. Meer informatie over Sansidor: www.sansidor.com

Vraag een offerte aan!

Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren en engineeren van technische installaties.
Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan via de onderstaande button.

Offerte aanvrageN

Gevotec Sansidor
Scios